Træterrasser​

Går du og drømmer om en ny terrasse?

En terrasse skal passe til den øvrige arkitektur. Mønstre og sten kan være vidt forskellige, og det er vigtigt at vælge det rigtige. Vi kan tilbyde dig den bedste løsning, så du får en terrasse der passer til bygningen.

Dahls Snedkerfirma opfører terrasser i træ. Vi bygger på baggrund af jeres ønsker og kommer med professionel rådgivning om materialer og indretning. Skal det f.eks. være en træterrasse med frodig bevoksning, som er let at holde, eller en hævet terrasse på pæle med bord og bænke i samme træmaterialer?

Hvis det er småt med pladsen, kan en blomstertrappe med plads til planter og urter i potter være det, der skaber en hyggelig og stemningsfuld terrasse. Mulighederne er mange og vores erfaring gør, at vi også finder den helt rigtige løsning til jer.

Vi udfører mange forskellige typer terrasser. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Hvad er dine behov?
Søger du en snedker til din opgave?

Fortæl os om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Se referencer inden for træterrasser

Kommentarer og anbefalinger
Hvad mener vores kunder?

Igennem årene har vi samlet en lang række glade kunder, som gerne giver et ord eller to med på vejen. Vi arbejder altid efter bedste evne, hvor kvalitet og service er i fokus – det kan vores kunder fortælle mere om!

Superflot arbejde

Vi fik lagt nyt gulv i hele huset – Elias holdt alle sine aftaler. Han er en meget behagelig person, som er let at kommunikere med, og arbejdet bliver altid udført omhyggeligt og med flot finish.

​Søren, 8. juli 2021

Nyt gulv i sommerhus

Bambusgulvet er blevet meget flot, ligesom vi kunne ønske os. Elias Dahl har været lydhør over for vores ønsker og har god sans for helhedsindtrykket og farvenuancer af bambusbrædderne.

​Mette, 24. juni 2021

Udskiftning af tag

Har fået udskiftet taget på min tilbygning og fik i den forbindelse forhøjet det. Elias møder til aftalt tid og kom endda ekstra ud for at sikre at det hele holdt tørt i regnen. Han får mine varmeste anbefalinger.

​Casper, 6. juli 2021

Hvad er dine behov?
Få en skræddersyet løsning

Her sikrer vores konkurrencedygtige priser, at du altid får den bedst mulige værdi for din investering. Vores tilbud er desuden altid gennemsigtige og gennemskuelige, så du ikke skal opleve nogen ubehagelige overraskelser undervejs.