Renovering af køkken​

Renovering af køkken

​Køkkenet spiller i dag en større rolle i hjemmet. Det er her familie og venner samles, når maden skal tilberedes, spises og ofte er det der, festen også slutter. Derfor er det vigtigt, at køkkenet indrettes, så man hygger sig, da det ofte er familiens store fællesrum.

Dahls Snedkerfirma har stor erfaring med at installere køkkener, og står klar med at give gode råd om valg af materialer, funktionalitet og stil. Køkkener i dag er mere åbne, og derfor er det vigtigt, at tage hjemmets øvrige stil i betragtning, når der skal vælges nyt køkken.

Vores tætte samarbejde med førende køkkenleverandører betyder, at vi følger de nyeste køkkentrends, så du får en kompetent rådgivning, når du står og skal realisere dit drømmekøkken. Der er utallige muligheder, når køkkenet skal udskiftes, men uanset hvilken stil du ønsker, sikrer vi, at det fremstår funktionelt og elegant.

På vores værksted fremstiller vi selv køkkener i den bedste trækvalitet, så du får et unikt køkken, der lever op til dine ønsker. Vi monterer også færdigproducerede køkkener og tilretter dem, så de passer til dit hjem. Overflader af træ er en smuk løsning, men det er også en hygiejnisk løsning i køkkenet.

Træets naturlige evne til at opsuge fugt har således en antibakteriel virkning på sundhedsskadelige fødevarebakterier. Det betyder, at bordplader og skærebrætter i træ fremmer sundheden i dit køkken.

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker. Sammen finder vi den optimale løsning.

Hvad er dine behov?
Søger du en snedker til din opgave?

Fortæl os om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Kommentarer og anbefalinger
Hvad mener vores kunder?

Igennem årene har vi samlet en lang række glade kunder, som gerne giver et ord eller to med på vejen. Vi arbejder altid efter bedste evne, hvor kvalitet og service er i fokus – det kan vores kunder fortælle mere om!

Superflot arbejde

Vi fik lagt nyt gulv i hele huset – Elias holdt alle sine aftaler. Han er en meget behagelig person, som er let at kommunikere med, og arbejdet bliver altid udført omhyggeligt og med flot finish.

​Søren, 8. juli 2021

Nyt gulv i sommerhus

Bambusgulvet er blevet meget flot, ligesom vi kunne ønske os. Elias Dahl har været lydhør over for vores ønsker og har god sans for helhedsindtrykket og farvenuancer af bambusbrædderne.

​Mette, 24. juni 2021

Udskiftning af tag

Har fået udskiftet taget på min tilbygning og fik i den forbindelse forhøjet det. Elias møder til aftalt tid og kom endda ekstra ud for at sikre at det hele holdt tørt i regnen. Han får mine varmeste anbefalinger.

​Casper, 6. juli 2021

Hvad er dine behov?
Få en skræddersyet løsning

Her sikrer vores konkurrencedygtige priser, at du altid får den bedst mulige værdi for din investering. Vores tilbud er desuden altid gennemsigtige og gennemskuelige, så du ikke skal opleve nogen ubehagelige overraskelser undervejs.