Velkommen til Dahls Snedkerfirma

Erfaren og kompetent tømrer frederikssund

Billede af Elias
Kvalitet til tiden

Mangler du en erfaren tømrer i Frederikssund?

Hvis du mangler en erfaren tømrer i Frederikssund eller andre steder i Nordsjælland, bør du vælge Dahls Snedkerfirma. Selvom ordet snedker indgår i vores firmanavn, laver vi også tømrerarbejde. Vi kan både arbejde med større opgaver, hvor der er brug for et godt overblik og kompetent koordinering, og vi kan også løse træarbejde, hvor der skal være fokus på detaljer og den flotte finish. Derfor løser vi både tømrer- og snedkeropgaver. Man kan sige, at vi løser tømreropgaver med et snedkertouch.

Hos Dahls Snedkerfirma lytter vi til kunden, og hvis det ønskes, kommer vi gerne med forslag til materialevalg og arbejdets udførelse. Det kan være, at du har en idé om, hvordan du gerne vil have lagt nyt gulv i din stue, men hvis vi vurderer, at det er bedre at gøre det på en anden måde, nævner vi det for dig. Så er det op til dig at træffe en beslutning, og så udfører vi opgaven ud fra dine ønsker.

Er du på udkig efter en erfaren tømrer i Frederikssund, Holbæk, Skibby eller andre steder i Nordsjælland? Lad os sammen skabe det perfekte resultat til dit hjem eller erhverv. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale.

Hvad er dine behov?
Kontakt os i dag

Kontakt os derfor allerede i dag og oplev forskellen, som en dedikeret og erfaren tømrer kan give. Vi står selvfølgelig altid klar på en snak, uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud eller en konsultation.

Kommentarer og anbefalinger
Hvad mener vores kunder?

Igennem årene har vi samlet en lang række glade kunder, som gerne giver et ord eller to med på vejen. Vi arbejder altid efter bedste evne, hvor kvalitet og service er i fokus – det kan vores kunder fortælle mere om!

Superflot arbejde

Vi fik lagt nyt gulv i hele huset – Elias holdt alle sine aftaler. Han er en meget behagelig person, som er let at kommunikere med, og arbejdet bliver altid udført omhyggeligt og med flot finish.

​Søren, 8. juli 2021

Nyt gulv i sommerhus

Bambusgulvet er blevet meget flot, ligesom vi kunne ønske os. Elias Dahl har været lydhør over for vores ønsker og har god sans for helhedsindtrykket og farvenuancer af bambusbrædderne.

​Mette, 24. juni 2021

Udskiftning af tag

Har fået udskiftet taget på min tilbygning og fik i den forbindelse forhøjet det. Elias møder til aftalt tid og kom endda ekstra ud for at sikre at det hele holdt tørt i regnen. Han får mine varmeste anbefalinger.

​Casper, 6. juli 2021

Kompetente tømrer i Frederikssund der laver snedkerarbejde

Hos Dahls Snedkerfirma er vi først og fremmest snedkere. Det er vi, fordi vi brænder for at arbejde med træ og at have fokus på detaljer og fint træarbejde.

Da vi er et tømrerfirma, der laver snedkerarbejde, kan vi hjælpe dig med at tilpasse og montere lister, montere køkkener og tilpasse inventar. Det kræver sans for detaljer at arbejde på mindre opgaver, men vores kompetencer inden for detaljer og fingersnilde kommer også i spil, når vi laver tømrerarbejde.

Netop fordi vi kan løse både de store og de små opgaver, kan vores tømrer i Frederikssund blandt andet hjælpe dig med følgende:

Hos Dahls Snedkerfirma er vi stolte af vores håndværk, uanset om det er snedkerarbejde eller tømrerarbejde. Vores dedikerede team af erfarne håndværkere er klar til at levere enestående resultater, der afspejler vores passion for træ og øje for detaljer. Som din lokale tømrer i Frederikssund glæder vi os til at omsætte dine drømme til smukke og funktionelle løsninger.

Om Dahls Snedkerfirma

Stærke grunde til at vælge vores tømrerfirma

Hos Dahls Snedkerfirma kan du altid regne med et flot resultat, godt tømrer- og snedkerarbejde og venlig og åben kommunikation.

Når du vælger os til at løse en opgave for dig, får du glæde af vores dygtige og erfarne tømrer i Frederikssund. Vi har mere end 10 års erfaring, og vi har løst intet mindre end 300 opgaver. Der kommer løbende nye opgaver til, og vi tager alle opgaver seriøst og har fokus på det gode håndværk.

Vi stræber efter 100 % kundetilfredshed, og det ses i vores høje gennemsnit for anmeldelser på Trustpilot.

Om Dahls Snedkerfirma

Få et nyt frisk look til dit hjem med vores tømrer i Frederikssund

Ønsker du at give dit hjem et nyt og friskt udseende? Hos Dahls Snedkerfirma er vi specialister i at transformere boliger, så de bliver både mere attraktive og funktionelle. Vores dygtige tømrer i Frederikssund står klar til at håndtere dine projekter, uanset om det drejer sig om renovering af et enkelt rum, en omfattende ombygning, eller noget helt tredje.

Vi prioriterer at forstå dine ønsker og behov for at kunne skabe skræddersyede løsninger, der passer perfekt til dig og din bolig. Vores tømrer i Frederikssund benytter udelukkende materialer af højeste kvalitet og de mest moderne teknikker for at garantere et resultat, der både er robust og æstetisk tiltalende.

Med Dahls Snedkerfirma har du en samarbejdspartner, der værdsætter dine tanker og arbejder målrettet for at bringe dem til live. Vi stræber efter at levere høj kvalitet og enestående håndværk i hver opgave. Få et godt tilbud fra din kompetente tømrer i Frederikssund.

Om Dahls Snedkerfirma

Tømrerfirma med kort afstand til Frederikssund

Der er ikke langt fra os og ud til dig i Frederikssund. Alt efter hvor i Frederikssund du gerne vil have os til at klare en opgave, kommer vi forholdsvis hurtigt ud til dig. Vi kan sagtens komme over på den anden side af Roskilde Fjord, selvom vi har adresse i Skibby.

Hvis trafikken kører, som den skal, tager det os kun ca. en halv time at nå frem. Vi kan derfor komme tidligt i gang med arbejdet, og det er en fordel for både privat- og erhvervskunder, da vores normale arbejdstid ligger fra klokken 8 til klokken 16.

Vi forstår vigtigheden af at være fleksible og effektive, især når det kommer til at imødekomme vores kunders behov. Derfor stræber vi altid efter at levere en hurtig respons og en pålidelig service, uanset om det drejer sig om en akut reparation eller planlagt tømrerarbejde. Lad os gøre din næste byggeoplevelse så problemfri og effektiv som muligt.