Velkommen til Dahls Snedkerfirma

Bedste tømrer i Skibby

Billede af Elias
Kvalitet til tiden

Professionel tømrer i Skibby med mange års erfaring

Vi er din lokale tømrer i Skibby der har fokus på kunden, og vores tømrere er dedikeret til at opfylde dine ønsker. Sammen med dig hjælper vi dig med at få din drøm til at gå i opfyldelse.

Når du vælger at samarbejde med os, får du en tydelig og venlig kommunikation, og hvis du gerne vil have et tilbud på en specifik opgave, kommer vi med et, der er både konkret og gennemskueligt. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser undervejs i processen, og når arbejdet er færdigt.

Er du på udkig efter en erfaren tømrer i Skibby? Hos Dahls Snedkerfirma er vi altid klar til en snak med dig. Uanset om du ønsker at udforske vores tømrerfærdigheder eller blot ønsker et uforpligtende tilbud, er vi her for at hjælpe.

Vores tømrer i Skibby er dybt engagerede i enhver opgave, de påtager sig, og de forstår, at hver kunde har sine egne unikke behov. Det samme gælder for dig. Når du vælger at kontakte os, kan du forvente en skræddersyet løsning, hvor vi nøje tager højde for dine specifikke krav og ønsker.

Så hvis du søger en pålidelig tømrer i Skibby, er Dahls Snedkerfirma dit perfekte valg. Lad os gå i gang med at realisere dine byggeprojekter sammen. Vi løser også opgaver i byer som f.eks. Holbæk, Frederikssund og Nordsjælland.

Hvad er dine behov?
Kontakt os i dag

Kontakt os derfor allerede i dag og oplev forskellen, som en dedikeret og erfaren tømrer kan give. Vi står selvfølgelig altid klar på en snak, uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud eller en konsultation.

Kommentarer og anbefalinger
Hvad mener vores kunder?

Igennem årene har vi samlet en lang række glade kunder, som gerne giver et ord eller to med på vejen. Vi arbejder altid efter bedste evne, hvor kvalitet og service er i fokus – det kan vores kunder fortælle mere om!

Superflot arbejde

Vi fik lagt nyt gulv i hele huset – Elias holdt alle sine aftaler. Han er en meget behagelig person, som er let at kommunikere med, og arbejdet bliver altid udført omhyggeligt og med flot finish.

​Søren, 8. juli 2021

Nyt gulv i sommerhus

Bambusgulvet er blevet meget flot, ligesom vi kunne ønske os. Elias Dahl har været lydhør over for vores ønsker og har god sans for helhedsindtrykket og farvenuancer af bambusbrædderne.

​Mette, 24. juni 2021

Udskiftning af tag

Har fået udskiftet taget på min tilbygning og fik i den forbindelse forhøjet det. Elias møder til aftalt tid og kom endda ekstra ud for at sikre at det hele holdt tørt i regnen. Han får mine varmeste anbefalinger.

​Casper, 6. juli 2021

Tømrer i Skibby til private og erhverv

Vores tømrerfirma i Skibby er dedikeret til at levere førsteklasses håndværk til både private og erhvervskunder. Uanset om du er en enkeltstående husejer, en virksomhedsejer eller en bygherre, er vi her for at imødekomme dine behov.

Når vi tager ud på en opgave, har vi fokus på kvalitet, ordentlighed og god kommunikation. Vi møder alle kunder i øjenhøjde. På den måde sikrer vi, at der bliver lyttet til dine ønsker og behov, og vi kommer gerne med forslag, som kan styrke den løsning, som du har i tankerne.

Hvis du drømmer om at få bygget nyt, udskiftet gammelt træværk, bygget en træterrasse eller monteret et køkken, så er vi det rigtige tømrerfirma. Disse opgaver er nemlig blandt de ting, som vi kan hjælpe dig med. Vi kan blandt andet hjælpe med:

Selv hvis du ikke ser din opgave her, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er åbne over for en bred vifte af opgaver og står altid klar til at finde en løsning, der passer til dine behov. Så kontakt os gerne, så vi kan finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Om Dahls Snedkerfirma

Hvorfor skal du vælge vores tømrer i Skibby?

Du bør vælge vores tømrer i Skibby, som har flair for snedkerarbejde, fordi vi har mere end 10 års erfaring og har løst over 300 opgaver. Kunderne er glade for at få os til at udføre deres tømrer- og snedkerarbejde for dem, og det er netop derfor, at vi kun har 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot.

Hos Dahls Snedkerfirma kan vi løse mange andre opgaver end kun de mindre opgaver, hvor der er fokus på fint træarbejde. Vi kan nemlig både klare denne type opgave samt de større overordnede tømreropgaver såsom renovering af tag og at lave træterrasser.

Når du vælger os, får du et stærkt samarbejde med et tømrerfirma, som både kan lave tømrer- og snedkerarbejde. Vi har et stærkt samarbejde med en murer, der har 42 års erfaring. Vi oplever, at der ofte er brug for flere typer af håndværkere, og tømrerarbejde og murerarbejde går ofte hånd i hånd.

Fundamentet i vores tømrerfirma er solidt og ærligt håndværk. Vi udfører kun arbejde, som vi kan stå inde for. Tømrerfaget er omfattende, da tømreruddannelsen har givet os kompetencerne til at kunne løse både små og store opgaver. Uanset om vi løser en større eller mindre opgave for dig, griber vi opgaven an med vores snedkertouch.

Om Dahls Snedkerfirma

Et godt samarbejde med Dahls Snedkerfirma – hver gang

Vi kan ikke gøre det, vi brænder for, hvis der ikke er nogen kunder. Derfor har vi stort fokus på, at alle kunder skal have en god oplevelse, når de vælger os til en opgave. For os er det yderst vigtigt, at det udførte arbejde er i orden, og at kunden er tilfreds. Vi lever af tilfredse kunder, og vi gør altid vores bedste for, at kommunikationen fungerer ubesværet, og at der er klarhed og gennemsigtighed i de tilbud, vi giver.

Når du samarbejder med vores tømrer i Skibby, kan du regne med et stærkt samarbejde, hvor opgaven tages seriøst, løses til tiden og med fokus på dine ønsker. Vi løser opgaven godt hver eneste gang, for det er vigtigt for os, at vi kan stå inde for de tømrer- og snedkeropgaver, vi løser.

Mange af vores kunder nævner i deres anmeldelse af os på Trustpilot, at de gerne vil benytte vores tømrerfirma i Skibby igen en anden gang. Så hvis du står og mangler en erfaren tømrer i Skibby, så giv os et kald.